Kranjčane zanima le naslov

Vaterpolisti kranjskega Triglava so decembra pokalno lovoriko vrnili v Kranj, pred začetkom državnega prvenstva pa odkrito napovedujejo, da si sezono želijo zaključiti z dvojno krono.

Kranjčani tekmovanje začenjajo z domačim srečanjem proti mariborskemu Braniku, nato pa jih že čaka pot v Zrenjanin, kjer bodo nastopali na drugem turnirju regionalne lige A1. V Srbiji se bodo merili z Naisem iz Niša, Medveščakom iz Zagreba in KPK-jem s Korčule.

Triglav je do pokalne lovorike prišel brez praske, saj je na sedmih tekmah prav tolikokrat tudi slavil, vseeno pa v taboru pokalnih zmagovalcev poudarjajo, da v prvenstvu ne bodo podcenjevali nobenega nasprotnika, saj so že na nekaterih pokalnih srečanjih videli, da se jim ob odličnem dnevu nasprotnika vse skupaj lahko tudi maščuje in lahko ostanejo tudi brez točk.

Strateg Kranjčanov Krištof Štromajer pred sobotnim obračunom zato poudarja, da je pokalno tekmovanje že preteklost, vse pa je sedaj usmerjeno v ligo in regionalno tekmovanje: “Po uspehu v pokalu in nekaj prazničnih dnevih je sedaj fokus in priprava na treningih že namenjena prvenstvu in regionalni ligi. Trenutno je nekoliko večji poudarek na slednji, saj nas turnir čaka že prihodnji konec tedna. Želimo si, da bi v Zrenjaninu nadaljevali z uspešnimi igrami, ki smo jih prikazali v dosedanjem delu sezone. Primarni cilj sezone pa je seveda tudi vrnitev naslova državnega prvaka v Kranj”.

Kranjčane torej čaka nekoliko bolj pester januar kot preostala slovenska moštva, cilji moštva pa so povsem jasni. Ekipa bo sicer zaradi poškodbe še nekaj časa pogrešala Jana Justina, a v Triglavu verjamejo, da imajo dovolj kvalitete, da njegov izostanek nadomestijo.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.