Ljubljana in Triglav za naslov pri dečkih

Jutri bo na POB Kranj ob 16.45 odigrano finale lige do 15 let. Žal v omenjeni konkurenci ne bomo spremljali funalnega turnirja, saj so preostala moštva nastopala izven konkurence, tuja pa nimajo pravice nastopa v zaključnih bojih.

Namesto predvidenih zadnjih štirih tekem, ki bi določile državnega prvaka U15 za sezono 2021/22 bomo tako spremljali le tisto, najpomembnejšo. V finalu se bosta udarili edini preostali moštvi, ki nastopata v konkurenci. Ljubljana Slovan se na to tekmo podaja s popolnim izkupičkom zmag, Kranjčani pa so obakrat premoč priznali le tokratnemu nasprotniku.

Finalista sta se v tej sezoni udarila že dvakrat. Na prvem srečanju so Ljubljančani slavili z visokih 20:5, na drugem pa je bilo bolj tesno, 13:9.

Žal pa ne bomo spremljali polfinalnih tekem in boja za bron, saj sta mariborski Branik in celjski Posejdon igrala izven konkurence, Grafist Koper je odstopil od tekmovanja, Borac iz Banjaluke in Pula pa kot tuja kluba v tem delu lige ne nastopata več.

FOTO: VK Ljubljana Slovan

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.