Triglav najboljši na zadnjem turnirju malčkov

V soboto je bil v sklopu Dneva vaterpolistov Slovenije odigran zadnji turnir U12. Najmlajši vaterpolisti so še enkrat prikazali nekaj lepih predstav, na koncu pa so se veselili vaterpolisti kranjskega Triglava. 

Konkurenca je bila sicer v Kamniku nekoliko okrnjena, saj je nastopilo le pet klubov – Triglav, Branik, Calcit Kamnik, Opatija in pa Grafist Koper, ki je edini imel dve ekipi. Mladi upi so v skupinskem delu odigrali po dve tekmi, nato pa so se udarili še v boju za končno uvrstitev. Vsem upom slovenskega vaterpola je priznanja in medalje podelil kamniški župan Matej Slapar.

U12, 5. turnir
SKUPINA A
Calcit Kamnik : Grafist Koper 1 10:3
Grafist Koper 1 : Opatija 2:10
Calcit Kamnik : Opatija 4:6
SKUPINA B
Triglav Kranj : Branik Maribor 5:5
Triglav Kranj : Grafist Koper 2 22:0
Branik Maribor : Grafist Koper 2 17:0
TEKME ZA RAZVRSRITEV
5. mesto – Grafist Koper 1 : Grafist Koper 2 10:6
3. mesto – Calcit Kamnik : Branik Maribor 3:4

1. mesto – Triglav Kranj : Opatija 6:4

S tem se je končala sezona tudi za najmlajše upe.

FOTO: Teja Jazbinšek

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.