Kranj 75 tretji v Rovinju

Veterani kranjskega Triglava – ŠD Kranj 75 so pretekli konec tedna na tradicionalnem turnirju v Rovinju v konkurenci Vojvodine iz Novega Sada in domačega Delfina zasedli 3. mesto. Z dvema tesnima zmagama je slavilo srbsko moštvo.

Veteranski turnir, na katerem je v ospredju predvsem druženje, je zaradi slabe sobotne vremenske napovedi dolgo časa celo visel v zraku, a na koncu se je nebo nad Rovinjem vendarle toliko razjasnilo, da so veterani odigrali tri srečanja. Vsako je potekalo po 2 x 10 minut, ostala pravila pa so bila enaka tistim, ki jih spremljamo tudi v članskem vaterpolu.

Vse tri tekme so bile zelo napete, prav vse pa so se končale le z zadetkom razlike. Žal so na njih najkrajšo potegnili kranjski veterani, saj sta se obe njihovi tekmi končali s 6:7 v korist nasprotnika. Turnir je po zmagi nad domačim Delfinom s 6:5 osvojila Vojvodina.

Čez dobra dva meseca vsa tri moštva čaka nov turnir, tokrat bo gostitelj Novi Sad. Šlo bo za jubilejno druženje, saj bo minilo deset let odkar se je moštvoma iz Srbije in Slovenije, prav v Vojvodini, pridružil tudi hrvaški predstavnik, tako da bodo na bazenu Slana Bara zagotovo spet pestro.

FOTO: ŠD Kranj 75

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.