Mladi kranjski in mariborski upi v Makarsko

Med četrtkom in nedeljo bo v Makarski potekal turnir Mladi galeb, namenjen igralcem rojenim leta 2009 in mlajšim. Letos bo Slovenija na njem imela dva predstavnika, saj se bo kranjskemu Triglavu, ki v zadnjih letih redno odhaja na ta turnir, ki ga organizira domači VK Galeb MR, tokrat pridružil še Branik iz Maribora.

Kranjski dečki bodo na turnirju nastopali v skupini A. V četrtek se bodo ob 10.00 udarili s Solarisom iz Šibenika in pa ob 18.00 s srbskim Šabcem. V petek jih nato čaka še tekma proti slovaškemu moštvu Novaky, ki bo na sporedu ob 13.00.

Mariborčani bodo turnir otvorili s četrtkovima tekmama proti Medveščaku iz Zagreba (12.00) in dubrovniškemu Jugu AO (19.00). Petek jim ob 15.00 prinaša še srečanje z gostitelji turnirja.

Sobota in nedelja nato obema moštvoma, seveda glede na uvrstitev v skupinskem delu, prinašata tekme za razvrstitev.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.