Danes se začenja nova sezona regionalne lige

Danes se, s turnirjema Premier lige v Herceg Novem in Splitu začenja sezona 2022/23 v Regionalni ligi. Preostala turnirja v najvišjem rangu se začenjata jutri v Kragujevcu in Beogradu, prav tako pa jutri začenjajo tudi moštva v ligi A1 na turnirjih v Nišu, Novem Sadu, Zadru in na Korčuli.

Slovenskih predstavnikov med klubi v tokratni izvedbi ne bomo spremljali, bo pa barve Primorja EB zastopal reprezentant Jaša Kadivec, ki se je na Reko pred novim tekmovalnim obdobjem preselil iz kranjskega Triglava. Žal pa ga zaradi poškodbe stopala na prvem turnirju ne bo v kadru moštva s Kantride.

Tako v Premier, kot v A1 ligi bomo spremljali po 12 klubov. Na prvih turnirjih bomo spremljali srečanja treh moštev po sistemu vsako z vsakim, nato pa se bosta vsakič na turnirju združili drugi dve skupini s prvega turnirja, kar pomeni, da bo na preostalih treh turnirjih vsako moštvo odigralo po tri srečanja proti nasprotnikom, s katerimi se prej še ni srečalo. Ob koncu v Premier ligi sledi še finalni turnir zaključne četverice. Prvo moštvo lige A1 bo neposredno napredovalo v Premier ligo za prihodnjo sezono, 12. ekipa Premier lige pa se bo preselila rang nižje. 11. v Premier ligi se bo v boju za obstanek v višjem rangu tekmovanja udaril z drugo ekipo lige A1.

Celoten razpored in statistiko tekmovanja najdete na spodnji povezavi: https://rwp-league.com/results/

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.