Ljubljana Slovan ta konec tedna na Borac kupu

Letošnji Borac kup prinaša novost, saj se bodo na njem prvič merila članska moštva. Na turnirju, ki bo služil kot ena zadnjih priprav pred uvodom v novo sezono bodo nastopili tudi vaterpolisti Ljubljane Slovan.

V članski konkurenci se bo turnir igral po enokrožnem sistemu, nastopili pa bodo domači VK Borac, VK Beograd, VK Ljubljana Slovan in VKB 2008. Hkrati bo potekal tudi turnir za mlajše, a na njem svojega predstavnika Slovenija tokrat ne bo imela. Bodo pa v obeh konkurencah skupaj nastopala moštva iz petih držav bivše Jugoslavije – Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne gore in BiH.

Ljubljansko moštvo turnir odpira danes ob 20.30 s tekmo proti Beogradu, v soboto ob 18.30 jih čaka dvoboj z domačini, v nedeljo pa ob 12.00 še z VKB 2008.

Potek turnirja boste lahko v živo spremljali na portalu Total Waterpolo in pa seveda na Facebook profilu gostitelja: https://www.facebook.com/vkborac/

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.