V Kranju začenjajo tudi dečki in malčki

Po tem, ko so pretekli vikend v Mariboru kot prvi sezono v domačih tekmovanjih začeli mlajši dečki (U13), se jim bodo ta konec tedna v soboto pridružili še dečki (U15) in v nedeljo malčki (U12). Oba prva turnirja DP v omenjenih kategorijah bosta v Kranju.

POB Kranj bo torej skozi cel vikend gostil tekme mladih upov. Kot prvi se bodo v boj podali dečki. V tej starostni kategoriji lanski naslov branijo vaterpolisti Ljubljane Slovan,  poleg njih pa se bodo za naslov prvaka borili še Triglav Kranj, Grafist Koper, Calcit Water Polo iz kKamnika in pa dve mariborski moštvi – PD Maribor in Branik. Da sezona ne bo minila brez tuje udeležbe pa bodo ponovno poskrbeli vaterpolisti banjaluškega Borca.

Razpored tekem 1. turnirja:
10.00 Triglav Kranj – Branik Maribor
11.00 Calcit Water Polo – Ljubljana Slovan
12.00 Borac Banja Luka – Grafist Koper
13.00 Branik Maribor – PD Maribor
14.00 Calcit Water Polo – Borac Banja Luka
15.00 PD Maribor – Ljubljana Slovan
16.00 Grafist Koper – Triglav Kranj

Dan za njimi bodo na sceno stopili še najmlajši upi, ki se bodo najprej pomerili v tekmah po skupinah, nato pa še za razvrstitev. Ker v tej starostni kategoriji rezultat ni v prvem planu, prvaka v njej lani seveda ni bilo, saj vsak turnir šteje zase. Tekmovalni del prvega se bo začel ob 10.00, na njem pa bodo v skupini A nastopali Triglav Kranj, Grafist Koper, Calcit Water Polo in Borac Banja Luka 1, v skupini B pa Opatija, Ljubljana Slovan, Branik Maribor in Borac Banja Luka 2.

FOTO: Aleksander Sokler

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.