Derbi v Brescii, prvaki v Splitu

Danes in v sredo bodo na sporedu tekme drugega kroga lige prvakov. Najzanimivejše dvoboje, vsaj na papirju, ponuja drugi dan tekem.

Današnji dan je rezerviran za tekme v skupini A. Že zelo zgodaj se bosta udarila Dinamo Tbilisi in Olympiacos, ki je v prvem krogu na kolena spravil Pro Recco. Aktualne prvake po uvodni ničli čaka gostovanje v Splitu, Vouliagmeni pa gosti Barceloneto. Večerni termin prinaša dvoboj Radničkega in Hannovra.

SKUPINA A, 2. KROG (torek)
13.45 Dinamo Tbilisi – Olympiacos
19.00 Jadran Split – Pro Recco
19.00 Vouliagmeni – Barceloneta
20.30 Radnički – Waspo98 Hannover

Sreda prinaša še boje v skupini B. Najbolj vroče bo zagotovo v Italiji, saj Brescia gosti Ferencvaroš. Lani so bili v boju za bron v tem tekmovanju boljši Madžari. Tudi srečanje Novega Beograda in drugega madžarskega predstavnika OSC Budimpešte zna postreči z napeto predstavo vse do konca. Enako pa velja tudi za tekmo Jug – Marseille. Pomerila se bosta še Sabadell in Spandau.

SKUPINA B, 2. KROG (sreda)
19.00 Sabadell – Spandau 04
19.00 Jug AO – Marseille
19.45 Novi Beograd – OSC
20.30 Brescia – Ferencvaros

FOTO: KVK Radnički

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.