Stoodstotna le še Radnički in Novi Beograd

Pretekli konec tedna sta potekala tudi druga turnirja v Premier regionalni ligi. Vsa moštva imajo sedaj odigranih po pet srečanj, s popolnim izkupičkom pa se lahko pohvalita prvaka zadnjih dveh sezon v tem tekmovanju, Radnički iz Kragujevca in Novi Beograd. Zahvaljujoč boljši razliki v golih so v vodstvu trenutno Beograjčani.

Turnirja sta se igrala v Zagrebu na bazenu Sava in v Beogradu na Banjici. Petek je v hrvaški prestolnici prinesel tekme med splitskim Jadranom in Šabcem (11:6), Mornarjem in Mladostjo (6:12) ter Solarisom in Novim Beogradom (10:23). Bolj napeta srečanja pa smo spremljali v Beogradu, kjer je najprej Jug s 17:12 ugnal Partizan, nato pa sta sledili dve izenačeni tekmi. Crvena zvezda je bila z 12:11 boljša od Jadrana iz Herceg Novega, Radnički pa z 11:9 od kotorskega Primorca.

Sobotni spored je prinesel dva derbija moštev, ki so v pretekli sezoni nastopila na zaključnem turnirju. V Zagrebu je v večerni tekmi Novi Beograd s 13:11 ugnal splitski Jadran, že prej pa sta bili odigrani tudi srečanji Mornar – Šabac (4:13) in Mladost – Solaris (13:7). Tudi v srbski prestolnici se je derbi igrel v večernem terminu, Radnički pa je z 10:9 ugnal Jug. Že prej je bila Crvena zvezda z 9:6 boljša od Primorca, Jadran HN in Partizan pa sta se razšla brez zmagovalca (14:14).

Tudi nedelja je prinesla nekaj tesnih obračunov. Prvi v Zagrebu sicer ni bil tak, saj je Novi Beograd brez težav odpravil Mornar (17:3). Hrvaški dvoboj Mladost – Jadran ST je pripadel slednjim (8:12), Šabac pa je bero točk oplemenitil z zmago proti Solarisu (7:13). Beograjski turnir je za uvod v zadnji dan ponudil tekmo z najmanj goli, saj je Partizan z le 6:4 ugnal Primorac. Radnički je bil z 12:8 boljši od Primorca, Jug pa s 13:10 od Crvene zvezde.

Vse rezultate, statistiko in strelce pa najdete na uradni spletni strani tekmovanja: https://rwp-league.com/results/?ln=hr

FOTO: rwp-league.com

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.