Dečki danes v pokalu, mlajši dečki v nedeljo v ligi

Danes se s tekmo četrtfinala pokala U15 med mariborskim Branikom in kamniškim Calcit Water Polom začenja pokalno tekmovanje za to starostno kategorijo. Nedelja pa prinaša drugi turnir državnega prvenstva U13, ki ga bo gostil Koper.

V pokalu do 15 let v tej sezoni, po odpovedi Kopra, nastopa pet moštev. Zmagovalec zgoraj omenjenega četrtfinalnega para se bo v polfinalu udaril s Triglavom, drugi par pa sestavljata Ljubljana Slovan in pa PD Maribor, ki bi se prvotno s Koprčani moral udariti za polfinalno vozovnico, sedaj pa je tja napredoval brez boja. Finalni turnir, z dopoldanskima polfinalnima tekmama in popoldanskim finalom, bo potekal 17. decembra kot uvod v veliki finale članskega pokala.

PP U15, četrtfinale (petek)
20.00 Branik Maribor – Calcit Water Polo (Pristan, Maribor)

V nedeljo pa bo bazen na Bonifiki prizorišče drugega turnirja DP do 13 let. Po prvem, ki je pred slabima dvema mesecema potekal v Mariboru, so na vrhu razpredelnice mladi upi Ljubljane Slovan in banjaluškega Borca. Na tem turnirju bodo prvič nastopili tudi Triglavani, ki jih, zaradi nastopa njihovega članskega moštva v kvalifikacijah za pokal LEN, v Mariboru ni bilo.

DP U13, 2. turnir – Bonifika, Koper (nedelja)
9.00 Ljubljana Slovan – Calcit Water Polo
10.00 Triglav Kranj – PD Maribor
11.00 Calcit Water Polo – Borac Banja Luka
12.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
13.00 PD Maribor – Grafist Koper
14.00 Borac Banja Luka – Triglav Kranj
15.00 Grafist Koper – Branik Maribor

FOTO: Aleksander Sokler

 

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.