Sprememba koledarja tekmovanj za sezono 2022/23

Zveza vaterpolskih društev Slovenije je sprejela nekatere spremembe v koledarju tekmovanj za člane, to pa je nekoliko vplivalo tudi na tekmovanja mlajših kategorij.

Ker člansko reprezentanco konec junija čakajo kvalifikacije za EP v Izraelu, se je celoten koledar nekoliko zamaknil, tako da se bo DP končalo nekoliko prej. Poleg tega se bo po novem igral tudi dvokrožni sistem in ne enokrožni, kot je bilo sprva predvideno, saj se sedaj rezultati medsebojnih tekem slovenskih klubov v AWL ne bodo šteli za ligaške točke.

Vse datoteke z novim koledarjem najdete spodaj:

ALPE WATERPOLO LEAGUE (od 3. turnirja dalje)

DRŽAVNO PRVENTVO ČLANI

DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCI U 19

DRŽAVNO PRVENSTVO KADETI U 17

DRŽAVNO PRVENSTVO DEČKI U 15

DRŽAVNO PRVENSTVO ML. DEČKI U 13

DRŽAVNO PRVENSTVO MALČKI U 12

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.