LEN objavil reprezentančni koledar za leto 2023

Evropska plavalna zveza je objavila koledar reprezentančnih tekmovanj in gostitelje evropskih prvenstev za prihodnje leto. Kot že vemo, bo člansko EP potekalo v Izraelu, sedaj pa so znani tudi gostitelji tekmovanj mlajših kategorij. 

Poleg članskega EP bomo v prihodnjem letu spremljali tudi prvenstvi za kategoriji U17 (2006 in mlajši) ter U15 (2008 in mlajši). Obe kadetski prvenstvi bosta v Turčiji, dečki in deklice pa se bodo za naslov najboljših na stari celini potegovali v Črni gori oziroma na Hrvaškem.

Koledar reprezentančnih tekmovanj 2023

10. – 12. marec: 1. krog kvalifikacij za člansko EP (ženske in moški)
17. – 19. marec: kvalifikacije za EP U17
23. – 25. junij: 2. krog kvalifikacij za člansko EP (ženske in moški) – Slovenija je neposredno uvrščena v ta del kvalifikacij
24. junij – 2. julij: EP U15 za deklice (Zagreb, Hrvaška)
8. – 16. julij: EP U15 za dečke (Podgorica, Črna gora)
30. julij – 5. avgust: EP U17 za kadetinje (Manisa, Turčija)
8. – 15. avgust: EP U17 za kadete (Manisa, Turčija)
7. – 21. oktober: člansko EP za ženske in moške (Tel Aviv, Izrael)

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.