Jutri dečki, v nedeljo mladinci

Poleg tekem tretjega kroga članske lige bomo ta konec tedna na delu spremljali še vaterpoliste v kategorijah U19 in U15. Mladince v nedeljo čaka drugi turnir lige v Kranju, dečke pa dan prej tretji turnir lige v Mariboru.

V kopališču Pristan se bodo za nove prvenstvene točke upi letnika 2008 in mlajši borili na šestih srečanjih, že med tednom pa je prve točke s tega turnirja vknjižil Triglav, ki je v vnaprej odigrani tekmi ugnal Kamničane.

DP U15, 3. turnir (sobota – Pristan, Maribor)
10.00 Calcit Water Polo – Branik Maribor
11.00 Borac Banja Luka – Ljubljana Slovan
12.00 Triglav Kranj – PD Maribor
13.00 Branik Maribor – Borac Banja Luka
14.00 Triglav Kranj – Ljubljana Slovan
15.00 PD Maribor – Borac Banja Luka
Calcit Water Polo : Triglav Kranj 1:19 (odigrano v sredo, več o tekmi pa kasneje v poročilu celotnega turnirja)

Dan kasneje se bodo na POB v Kranju za nove točke udarili še mladinci. Igralci, rojeni letnika 2004 in mlajši, bodo prav tako vse skupaj odigrali šest srečanj.

DP U19, 2. turnir (nedelja – POB Kranj)
9.00 Triglav Kranj – Calcit Water Polo
10.20 Ljubljana Slovan – Grafist Koper
11.40 ASV Wien – Branik Maribor
13.00 Calcit Water Polo – Grafist Koper
14.20 ASV Wien – Ljubljana Slovan
15.40 Branik Maribor – Triglav Kranj

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.