Mladi kranjski upi četrti na Reki

Najmlajši upi AVK Triglav Kranj so v soboto in nedeljo nastopali na turnirju Pešekan na Reki, kjer so v konkurenci šestih ekip zasedli končno četrto mesto.

Najprej so morali v soboto priznati premoč moštvoma ZPK in Medveščak, nato pa ugnali domače Primorje. V nedeljo so zabeležili še poraza proti Opatiji (Rep. PGŽ) in Mladosti. Ker so Opatijci zaradi bolezni sestavili ekipo z igralci iz drugih klubov, so nastopili izven konkurence. Turnir je z vsemi petimi zmagami osvojila ekipa zagrebške Mladosti, sicer tudi prvak Hrvaške v tej starostni kategoriji.

Rezultati in strelci za Triglav:
TRIGLAV : ZPK 4:12 (M. Marinič 2, Božek Posedi in Valant 1)
TRIGLAV : Medveščak 2:17 (Škulj in Mekinda 1)
Primorje : TRIGLAV 7:8 (G. Logar in M. Marinič 3, Mekinda in Cvetković 1)
Opatija (Rep. PGŽ) : TRIGLAV 14:1 (Mekinda 1)
Mladost : TRIGLAV 15:3 (G. Logar, Mekinda in Planinšek 1)

Ekipa Triglava je pod vodstvom trenerja Jake Mikoletiča nastopila v postavi: Andrej Marinič, Filip Stare, Maj Pogačar, Tristan Golež, Gregor Ropotar, Lovro Žiberna, Samo Planinšek, Urban Škulj, Lovro Božek Posedi, Sergej Cvetković, Marko Marinič, Ažbe Kovač, Patrik Mekinda, Gregor Logar, Arne Valant.

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.