ŠD Kranj 75 osvojil domači turnir

Veterani AVK Triglav – ŠD Kranj 75 so v soboto organizirali jubilejni, že deseti mednarodni turnir, na katerem so se merili s tradicionalnima nasprotnikoma, novosadsko Vojvodino in Delfinom iz Rovinja. Z dvema zmagama so zasedli končno prvo mesto in na najlepši možni način obeležili jubilej.

Kranjski vaterpolisti so v prvem srečanju s 14:3 ugnali Rovinjčane, nato pa je bila od Delfina z enako razliko, le da golom manj na vsaki strani, boljša tudi Vojvodina. Zadnja tekma med domačini in Novosadčani je tako dala končnega zmagovalca, na njej pa so bili uspešnejši kranjski vaterpolisti.

REZULTATI:
KRANJ 75 : Delfin 14:3
Vojvodina : Delfin 13:2
KRANJ 75 : Vojvodina 7:4

P turnirju je sledilo še tradicionalno druženje vseh treh ekip.

FOTO: ŠD Kranj 75

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.