Mandić predstavil svojo plat zgodbe

Po tem, ko smo pred nekaj dnevi poročali o tem, da je bil kapetan Novega Beograda, dvakratni olimpijski prvak z reprezentanco Srbije, Dušan Mandić, odstranjen iz ekipe za nedoločen čas, vam sedaj ponujamo še njegovo izjavo o celotnem dogajanju.

Mandić se je vsem javil prek svojega instagram profila in poudaril, da je dejansko tako, da ni bilo nobenih problemov z disciplino, kar sta v izjavah dejala že trener Živko Gocić in direktor kluba Slobodan Soro. Vseeno pa je razočaran nad tem, kako se vse skupaj odvija, saj s strani kluba ni dobil nobenega pisnega dokumenta o suspenzu, zgolj trenerjevo ustno sporočilo na nedavnem sestanku ekipe, brez kakršnekoli dodatne razlage.

Levorokemu bombarderju so podporo izrazili tudi mnogi znani obrazi iz sveta vaterpola, njegovo celotno, neprevedeno in nelektorirano izjavo pa najdete tudi na spodnji povezavi do objave na njegovem instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/CqdhhVdto_e/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vsekakor bo dogajanje okoli kluba, ki ne skriva visokih ambicij in si želi evropske krone do konca sezone še zelo pestro.

FOTO: VK Novi Beograd

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.