Mladinci v nedeljo za državni naslov

V nedeljo bo na POB Kranj potekalo zaključno dejanje državnega prvenstva U19. Najprej bomo spremljali obe polfinalni srečanji, nato pa še boje za odličja.

V prvem polfinalnem obračunu se bosta pomerila branilec naslova, gostitelj turnirja, kranjski Triglav in kamniški Calcit, v drugem pa Ljubljana Slovan in Branik Maribor.

Kranjčani so lani naslov prvaka osvojili po drami in izvajanju petmetrovk v velikem finalu proti Ljubljančanom, ekipa pa je bolj kot ne ostala enaka, saj sta zanjo nastopala le dva igralca letnika 2003. A nič drugače ni pri drugih moštvih, tako da bomo na delu videli skorajda vse vaterpoliste, ki so lani poleti Slovenijo zastopali na sredozemskih igrah, z izjemo vaterpolistov Kopra, ki jih na finalnem turnirju ni.

Razpored finalnega turnirja:
10.00 Triglav Kranj – Calcit Water Polo
11.30 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
13.00 za 3. mesto
14.30 finale

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.