Kadeti končujejo redni del

V nedeljo bo v Kranju potekal zadnji, 4. turnir DP U17. Na njem bomo dobili odgovor, ali se bo s prvega mesta na finalni turnir podal Ljubljana Slovan ali kranjski Triglav.

Poleg medsebojnega derbija prej omenjenih tekmecev bo edina tekma, ki bo štela v celoti, zadnja, ko se bodo Kranjčani udarili z Branikom. Vmesni tekmi bosta, kot je to v tej sezoni v navadi, registrirani z 10:0, saj Posejdon nastopa izven konkurence, a svoje tekme normalno odigra. Borac je s tekmovanjem sklenil že na prejšnjem turnirju.

DP U17, 4. turnir (POB Kranj)
10.00 Ljubljana Slovan – Triglav Kranj
11.15 Posejdon Celje – Branik Maribor
12.30 Ljubljana Slovan – Posejdon Celje
13.45 Triglav Kranj – Branik Maribor

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.