Ekipe U13 po ligaško, U17 pa po pokalno lovoriko

V soboto in nedeljo bo pestro na Kodeljevem, saj se bodo tam odvili zaključni boji državnega prvenstva mlajših dečkov in pa finalno srečanje kadetskega pokala.

Najprej bodo jutri v vodo skočili vaterpolisti do 13 let, ki se bodo merili za naslov najboljših v državi. Čeprav si je prednost domačega terena po rednem delu priboril kranjski Triglav, bo sklepno dejanje lige potekalo v Ljubljani, saj v Kranju ta konec tedna poteka plavalno tekmovanje. Kranjčane  v prvem polfinalu čaka dvoboj s koprskim Grafistom, za drugo finalno vozovnico pa se bodo gostitelji udarili z Mariborčani. Nekaj po poldnevu bosta sledili še obe tekmi za medalje.

DP U13, finalni turnir 
10.00 Triglav Kranj – Grafist Koper
11.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
12.30 za 3. mesto
13.30 finale

Dan kasneje pa bomo, prav tako v Ljubljani, spremljali finale pokala U17. Ker sta se prijavila zgolj Ljubljana Slovan in Triglav, bo tekmovanje močno okrnjeno. A kljub vsemu nas zagotovo čaka napeto srečanje, saj sta se obe tekmi omenjenih nasprotnikov v kadetski ligi končali s tesnim rezultatom. Prvič je bilo neodločeno, drugič pa je s plus dva slavil Triglav.

PP U17, finale
11.00 Ljubljana Slovan – Triglav Kranj

FOTO: Mojca Kirasič

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.