Dečki v nedeljo po državni naslov

To nedeljo bo v Kranju potekal zaključni turnir DP U15. Na njem se bodo za lovoriko udarila moštva Triglava, Ljubljane, Branika in Calcita.

Najprej bomo spremljali oba polfinalna dvoboja, nato pa še tekmi za medalje. S tem se bo končala sezona v tej kategoriji, nato pa nekatere fante že čakajo priprave za nastop na julijskem EP U15 v Podgorici.

DP U15, finalni turnir (nedelja – POB Kranj)
9.00 Triglav Kranj – Calcit Water Polo
10.15 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
11.45 za 3. mesto
13.00 finale

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.