Konec domače klubske sezone na 30. Dnevu vaterpolistov Slovenije

Danes in jutri bo na bazenu v Kamniku pestro. Na tradicionalnem dnevu vaterpolistov se bosta predstavili članska reprezentanca in selekcija dečkov, potekal pa bo tudi zadnji turnir U12 in veteransko srečanje. Vse skupaj bo popestril še spremljevalni program.

Danes bomo najprej v vodi pozno popoldan videli veterane, nato pa še selekciji domačega kluba in reprezentanco U15.

Jutri sledi nov jutranji preiskus za dečke, nato pa bodo od 10.30 glavno besedo imeli malčki. Po njihovem turnirju bomo še enkrat na delu videli dečke, dan pa se bo sklenil z medsebojno tekmo članske reprezentance, ki jo prihodnji konec tedna v Kranju čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

Celoten razpored pa najdete v spodnji prilogi.


FOTO: Calcit Water Polo

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.