Konec skupinskega dela SP

Predvčerajšnjim se js končal skupisnki del SP v ženski konkurenci, včeraj pa še v moški. Danes tako že spremljamo boje za mesta med 13. in 16. ter tekme v borbi za četrtfinale pri ženskah, jutri pa jih bomo tudi v moški konkurenci.

Prvo mesto v skupini in neposredno uvrstitev v četrtfinale so si pri ženskah zagotovile branilke naslova, Američanke, poleg njih pa še Madžarke, Grkinje in Nizozemke. V moški konkurenci so bili najbolj uspešni aktualni prvaki Španci, Italijani, Madžari in Grki.

Današnje tekme repasaža za četrtfinale pri ženksah ne ponujajo ravno izenačenih dvobojev, saj so favoriti znani, pri moških pa je nekoliko drugače. Derbi repasaža bo zagotovo Hrvaška – Črna Gora, Srbe čakajo neugodni gostitelji Japonci, spremljali pa bomo še severnoameriški obračun Kanada – ZDA in pa tekmo Francija – Avstralija.

Vse dosedanje rezultate pa najdete na portalu Total Waterpolo pod zavihkom “livescore” in pa na uradni strani prvenstva.

FOTO: Total Waterpolo

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.