Moški četrtfinale ponudil ogromno drame

V četrtfinalu moškega turnirja na SP v Fukuoki smo videli štiri napete tekme. Prav vse so se končale z golom razlike, ena celo po izvajanju petmetrovk.

“Loterija” je še drugič na turnirju prinesla veselje Srbiji, ki je, po 11:11 po rednem delu, s 15:14 ugnala Italijo in se kot edina, ki ni slavila v skupini, uvrstila v polfinale. Na ostalih treh tekmah so slavili zmagovalci skupin. Grki so z 10:9 strli odpor Črnogorcev, branilci naslova Španci pa so se v samem zaključku tekme rešili proti Francozom (7:6). Napredovali so še Madžari, ki so s 13:12 ugnali ZDA, še dolgo pa bo veliko vprašanj glede omenjene tekme odpirala izključitev brez pravice zamenjave za kapetana Američanov Bena Hallocka.

Dogajalo pa se je tudi v spodnjem delu turnirja. Hrvati so ugnali Kanadčane s 13:5, Avstralci pa Japonce s 16:15 in se bodo udarili za deveto mesto. 13. je po zmagi nad Kazahstanom z 11:7 Argentina, 15. pa po zmagi nad Južnoafriško republiko s 16:8 Kitajska.

Vsa statistika s srečanj je dostopna na portalu Total Waterpolo v zavihku “livescore”.

FOTO: Albert ten Hove/Orange Pictures – totalwaterpolo.com

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.