Tudi brata Pijetlović v istem klubu

Po tem, ko smo pred nekaj dnevi poročali, da bosta po nekaj letih v kapici istega kluba zaigrala brata Rašović, je sedaj Novi Beograd uradno objavil, da se v njegove vrste seli tudi vratar Gojko Pijetlović, ki bo tako pri omenjenem klubu prav tako združil moči z bratom, centrom Duškom.

Pred prihodom v novo sredino je srbski reprezentančni vratar nastopal za Vojvodino, Partizan, Cattaro, Budvansko rivijero, Crveno Zvezdo, Ferencvaroš, Oradeo, Šabac in še enkrat za romunsko Oradeo.

Z reprezentanco je na velikih tekmovanjih osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, s Cattarom pa se je leta 2010 povzpel tudi na vrh pokala LEN.  Ob tem je tako v Romuniji kot Srbiji osvajal tudi domače lovorike.

FOTO: Waterpolo Serbia/FB

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.