Vaterpolo praznik KamTiGaDam tudi izziv za vas!

V soboto, 31. 8. 2021, se bo na kamniškem bazenu Pod skalo odvijal vaterpolo turnir KamTiGaDam. Glavni dogodek bodo atraktivne tekme v vaterpolu. Seveda bo poskrbljeno tudi za ostale obiskovalce, kjer jim organizator pripravlja različne animacije. Za praznik vaterpola in glasbeno spremljanje tekem bo poskrbel vse bolj popularni cerkniški DJ Praznik. Po zaključku tekmovanja se bo začela v POOL BARU zabava pisana na kožo predvsem jugorock nostalgikom. Za hrano, pijačo in hostese bo seveda poskrbljeno.
Sodeluješ lahko tudi TI!

Še nekaj informacij za tekmovalce. lgralo se bo 5 na 5 z možnostjo dveh rezervnih igralcev. Velikost žoge bo 4, velikost igrišča bo 18 x 13 metrov, igralni čas bo 2 x po 7 minut. Strelci bodo z mislijo na KamTiGaDam streljali na gol srednje velikosti. Starostne omejitve ni, v ekipi so seveda lahko tudi dekleta!

Sestavi svojo ekipo s katero se boš boril za lepe nagrade. Prijave ekip zbiramo do 29. julija 2021, prijavnina na igralca znaša 10 evrov. Maksimalno število prijavljenih ekip je 10, zato pohitite s prijavami.

Prijave in informacije
  • 031 424 464 – Gašper
  • 041 226 237 – Martin

Akustični duo Artcoustic

Sva Denis Jambrošić in Kristjan Škofljanec, mlada glasbenika s precejšnjo kilometrino. V preteklosti sva sodelovala v zasedbi Prevara sedaj pa sva ustvarila akustični duo Artcoustic, ki ne izbira publike, saj s svojo glasbeno ponudbo navduši prav vse generacije. Repertoar v večini zajema legendarne YUGO ROCK priredbe, ki so za vedno zaznamovale območje nekdanje Jugoslavije in so poslastica za vse, ki obožujejo skupine kot so Bijelo Dugme, Parni Valjak, Riblja čorba, Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Plavi Orkestar … Za vse ostale pa poskrbiva z raznimi uspešnicami prejšnjega tisočletja in pa seveda tudi s sodobnimi priredbami.

foto: Neža Grošelj

Facebook stran KamTiGaDam

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja