Novi Beograd okrepil tudi mladi Vučinić

Ekipa, ki bo bolj kot ne srbska reprezentanca v malem, v zadnjih dneh dobiva končno podobo. Po tem, ko so v svoje vrste zvabili kar nekaj standardnih reprezentantov Srbije, so tokrat naznanili še prihod mladega Đorđeja Vučinića, ki v Tokio odhaja kot rezerva.

Vučinić je svojo kariero začel pri beograjskem Partizanu, nato pa se preselil v Šabac, od koder se sedaj vrača v srbsko prestolnico. S Šabcem je v sezoni 2018/19 osvojil dvojno krono v Srbiji, pred tem pa še dve dvojni kroni tudi s Partizanom.

Sodeloval je tudi pri zadnjih uspehih mlade reprezentance, s katero se je na evropskih igrah leta 2015 veselil zlatega odličja.

FOTO: KVK Radnički

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.