Garcia po Tokiu končuje kariero

Javier Garcia Gadea po koncu olimpijskih iger kapico obeša na klin. Kapetan Juga je to sporočil prek družbenih omrežji in dodal, da je čas za nove izzive.

Španec s hrvaškim potnim listom bo v Tokiu nastopil že na svojih petih OI. S Hrvaško je leta 2017 osvojil zlato na svetovnem prvenstvu, veliko lovorik pa je osvojil tudi na klubski ravni.

Izjava Xavija Garcie za klubski Facebook profil:

“Prišel je čas za slovo. Več kot 20 let sem živel svoje sanje, igral na visoki ravni in si slačilnico delil s številnimi fantastičnimi in vrhunskimi soigralci. Skozi vsa ta leta mi je uspelo doseči rezultate in cilje, o katerih sem na začetku kariere lahko le sanjal. Niti slutil nisem, da mi bodo leta trdega dela, odrekanja in truda omogočila razvoj kot vrhunskemu športniku, pa tudi kot človeku.
V veselje mi je, da lahko zaključim svojo športno kariero v enem najboljših športnih klubov in dejstvo, da sem bil del Jugove zgodovine, me navdaja z neizmernim ponosom.
To je najtežji trenutek v karieri katerega koli športnika. Čas je, da se zahvalim temu klubu in temu športu.
Na žalost nisem dobil priložnosti, da bi se poslovil od ekipe in navijačev na način, kot sem si želel.
Za tiste, ki so mi že od začetka zaupali, imam samo besede zahvale, predvsem za ljudi, s katerimi sem vsak dan sodeloval, delil izkušnje na številnih potovanjih in predvsem unikatne trenutke.
Vsakemu od njih želim vse dobro in se jim iz srca zahvaljujem. Nikoli ne bom pozabil, kaj ste mi dali.
Seveda ne morem (niti nočem) pozabiti svoje velike podpore v vseh teh letih, svoje družine (čeprav si ne zaslužijo le nekaj besed, zaslužijo si spomenik).
Da so me toliko let prenašali in spremljali zagotovo ni bilo lahko … Neizmerno se vam zahvaljujem.
To čudovito mesto in čudovite ljudi bom za vedno nosil v srcu in Dubrovnik bom za vedno imel za svoj drugi dom.
Po olimpijskih igrah v Tokiu se moram soočiti z novimi izzivi, ki se jih bom lotil z enakim žarom in navdušenjem in ki mi bodo omogočili neko novo življenje po toliko letih.
Adijo. Se vidimo kmalu…”

FOTO: VK Jug AO

Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. is propecia worth it This has been further evaluated for clinical use by investigating healthy volunteers showing that non invasive quantitative imaging with 82 Rb is feasible, allowing for excellent image quality, high resolution and contrast 52

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.