Novi Beograd pripeljal še enega tujca

Po tem, ko smo poročali o številnih prestopih srbskih reprezentantov, se v vrste Novega Beograda sedaj seli še tujec. Mesto med vratnicama bo poleg Gojka Pijetlovića namreč zasedel še Brazilec Joao Pedro.

Mladi, 21-letni brazilski vratar v klub prihaja iz Barcelonete, za katero je nastopal v zadnjih treh letih, po večini kot druga ali tretja izbira na vratarski poziciji. Nastopal je za mlajše selekcije Brazilije, dočakal pa tudi vpoklic v člansko izbrano vrsto, s katero je na Panameriških igrah leta 2019 osvojil bronasto odličje.

FOTO: cnab.cat

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.