Petmetrovke odločile 2. ligo, veseli se Kranj 75

Včeraj se je z drugim turnirjem zaključilo drugoligaško tekmovanje, naslova prvaka pa se veselijo kranjski vaterpolisti, ki so v napeti tekmi, ki je odločala o prvem mestu, po izvajanju petmetrovk ugnali Žusterno. Končno tretje mesto je zasedlo moštvo Gorice.

V Celju smo včeraj spremljali le tri srečanja, saj so Goričani svoji tekmi odigrali že prej, saj ta konec tedna sodelujejo na turnirju na Lošinju. Najbolj zanimivo je bilo že na uvodu v turnir, ko sta se udarila Kranj 75 in Žusterna, ki sta po prvem turnirju držala popoln izkupiček. Po rednem delu srečanja je bilo 8:8, nato pa so bili pri izvajanju najstrožjih kazni boljši kranjski vaterpolisti, ki so nato z zmago proti gostitelju turnirja le še potrdili naslov prvaka. Primorci so v edini preostali tekmi dneva gladko ugnali ljubljansko moštvo Mrož.

Rezultati 2. turnirja:
Mrož : Gorica 7:10 (1:4, 3:1, 1:4, 2:1)
Ninič 5, Radoševič in Majzelj 1; Radovanovič 4, del Mestre 3, M. Šantak 2, Koder 1.
Posejdon : Gorica 8:8 (2:2, 3:3, 1:2, 2:1) – 8:11 po petmetrovkah
M. Ž. Vilč in Štuhec 2, Kosič, J. L. Vilč, Glavan in Stajič 1; M. Šantak, Koder in  Radovanovič 2, F. Candotto in del Gallo 1.
Kranj 75 : Žusterna 8:8 (5:4, 1:2, 1:1, 1:1) – 12:11 po petmetrovkah
Lukič, Podvršček in Hribar 2, Podjed, in N. Štromajer 1; Pečar 3, Stopar 2, Marini, Kosič in Kocjančič 1.
Žusterna : Mrož 7:2 (5:1, 1:0, 0:1, 1:0)
Kocjančič, Marini in Pečar 2, Žonta 1; Zohil 2.
Kranj 75 : Posejdon 11:6 (1:0, 3:2, 5:1, 2:3)
Lukič 3, Podvršček in Hribar 2, Čadež, Laketič, Zupanič, in N. Štromajer 1; Kordež 3, Kacafura, Čretnik in Stajič 1.
——————————————————————-
Končni vrstni red:
1. ŠD Kranj 75
2. ŠD Žusterna – Koper
3. VK Gorica
4. VK Posejdon – Celje
5. VD Mrož – Ljubljana
——————————————————————-
FOTO: ŠD Kranj 75
Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.