V boj za ligaško krono konec tedna mlajši dečki in kadeti

Ta konec tedna bomo na POB Kranj dobili državne prvake v še dveh starostnih kategorijah. Za naslov najboljših se bodo v soboto borili mlajši dečki (U13), v nedeljo pa kadeti (U17).

V DP U13 je bilo odigranih največ tekem v vseh starostnih kategorijah, saj je nastopalo šest slovenskih ekip in še dve tuji. Redni del je določil četverico, ki se podaja v zaključni boj za kolajne. S prvega mesta kot domačin tja odhaja Triglav, nastopili pa bodo še Ljubljana Slovan, Branik Maribor in PD Maribor.

Razpored finalnega turnirja:
10.00 Triglav Kranj – PD Maribor

11.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
12.30 za 3. mesto
13.30 finale

Dan kasneje se bodo tri ista moštva (PD Maribor v tej kategoriji ni nastopal) borila še za naslov najboljšega v DP U17. Ker je Posejdon Celje nastopal izven konkurence, Grafist Koper pa predčasno izstopil iz tekmovanja, so vaterpolisti Triglava kot prvouvrščeni po rednem delu neposredno v finalu, za drugo vstopnico za boj za zlato pa se bosta udarili preostali moštvi. Posledično tudi tekme za tretje mesto tu ne bo.

Razpored zaključnega turnirja:
10.00 Branik Maribor – Ljubljana Slovan

11.45 zmagovalec PF – Triglav Kranj

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.