Borac podaljšal s sedmerico

VK Borac iz Banjaluke je na na svojem Facebook profilu objavil, da je obnovil pogodbe s sedmimi igralci prvega moštva. Pod rdeče-mordo kapico bodo v naslednji sezoni tako zagotovo nastopali Miloš Lazendić, Marko Kajtez, Marko Grabež, David Kopanja, Luka Novak, Marko Ćutković in Danilo Šipka. 

Predsednik kluba Srđan Lakić, je ob tem za Facebook stran kluba dejal, da je zadovoljen z odnosom, ki ga fantje kažejo v pripravljalnem obdobju in nasploh glede vseh obveznosti in dela, ki ga opravljajo. Obenem jim je seveda zaželel tudi čimveč uspeha v prihajajoči sezoni, ko bo Borac, ki je nekaj let gostoval v slovenskem državnem prvenstvu v vseh starostnih kategorijah, letos tudi eden izmed članov Alpske lige.

Za konec je predsednik edinega predstavnika Bosne in Hercegovine v novoustanovljenem tekmovanju dodal, da ekipa še ni popolna, bo pa več znanega kmalu.

FOTO: FB VK Borac

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.