Operacija uspela, Lah se kmalu vrača

Eden izmed najbolj obremenjenih slovenskih vaterpolistov v pretekli sezoni, član kranjskega Triglava Jaša Lah, je moral v sredo pod nož. Po naporni sezoni ga je namreč čakala operacija kile, zaradi katere bo izpustil uvod v novo tekmovalno obdobje, žal tudi evropski test, ki Kranjčane čaka že čez manj kot dva tedna. 

Poseg je po besedah osemnajstletnika potekal brez zapletov, tudi njegovo počutje dva dni po operaciji pa je dobro. Glede vrnitve v bazen je zato optimističen: “Računam, da se bom čez približno mesec dni že lahko pridružil fantom na bazenu, verjetno pa bo malce dlje trajalo, da spet pridem v ritem in tekmovalni pogon.”

Tudi v klubu upajo, da bo Jaša za vse napore nared že nekje sredi novembra, saj se takrat začenja prvi vrhunec domače sezone, pokalno tekmovanje. Bo pa igralec, ki se najbolje znajde na levem krilnem položaju, zagotovo izpustil uvod v evropsko sezono in verjetno tudi prvi turnir novoustanovljene Alpske lige, ki bo konec oktobra potekal v Gradcu.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.