V petek žreb pokala

V petek, 14. oktobra, bo ob 18.00 (pred srečanjem Triglava in Strasbourga) na POB v Kranju potekal žreb članskega pokalnega tekmovanja. V njem tudi letos nastopa šest moštev, naslov iz pretekle sezone pa branijo Kranjčani.

Poleg Triglava se bodo v bobnu znašli še lanski finalist Ljubljana Slovan, kamniški Calcit Waterpolo, Grafist Koper, Posejdon Celje in Branik iz Maribora. Ker gre za pokalno tekmovanje, nosilcev seveda ni, tako da bosta dve srečni moštvi na svoja nasprotnika čakali v polfinalu, preostala štiri pa se bodo udarila na četrtfinalnih srečanjih. Sledili bosta dve polfinalni srečanji (doma in v gosteh), ter veliki finale.

Četrtfinalni srečanji sta predvideni za sredo, 9. novembra, že tri dni kasneje pa bosta sledila prva polfinalna obračuna. Povratni polfinalni tekmi bosta zaradi AWL nato na sporedu šele 3. decembra, 17. decembra pa bomo dobili pokalnega prvaka za sezono 2022/23.

Hkrati bo v petek v Kranju potekal še žreb pokala U15. Dečki se bodo v pokalnem tekmovanju v četrtfinalnih bojih merili 4. decembra, prav na dan članskega finala pa bo na sporedu tudi finalni del. Najprej dopoldan obe polfinalni srečanji, kot uvertura v člansko srečanje pa še veliki finale za igralce rojene leta 2008 in mlajše.

Žrebi preostalih pokalnih tekmovanj v mlajših kategorijah bodo na sporedu kasneje.

FOTO: Gorazd Kavčič/Gorenjski glas

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.