V nedeljo z DP začenjajo tudi kadeti

V mariborskem kopališču Pristan se bo to nedeljo začelo državno prvenstvo v kategoriji U17. Seveda so nekateri fantje v tekmovalnem pogonu že nekaj časa, saj nastopajo tudi v članski konkurenci, za ostale pa bo to prvi test v aktualni sezoni.

V tokratni izvedbi kadetske lige bomo v rednem delu spremljali štiri slovenska moštva in pa banjaluški Borac. Poleg gostitelja prvega turnirja, Branika, bodo nastopali še Triglav, Ljubljana Slovan in Posejdon Celje.

Naslov iz lanske sezone v kadetski konkurenci branijo Kranjčani, če pa gledamo to generacijo (2006 in mlajši), pa so bili pred dvema sezonama, ko so fantje še igrali v kategoriji dečkov, najboljši mladi upi iz prestolnice.

Prvi turnir ponuja pet srečanj, vse skupaj pa se bo na bazenu ob Dravi začelo ob 11. uri.

RAZPORED 1. TURNIRJA DP U17
11.00 Branik Maribor – Triglav Kranj
12.15 Posejdon Celje – Ljubljana Slovan
13.30 Borac Banja Luka – Branik Maribor
14.45 Posejdon Celje – Triglav Kranj
16.00 Ljubljana Slovan – Borac Banja Luka

FOTO: AVK Branik Maribor

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.