Triglavovi upi konec tedna na Reki

Mladi upi AVK Triglav Kranj ta konec tedna odhajajo na turnir Pešekan na Reko, kjer se bodo merili s petimi hrvaškimi predstavniki. Poleg njih bodo namreč na turnirju nastopili še ZPK, Mladost in Medveščak iz Zagreba ter Opatija in domače Primorje.

Kranjčane v soboto čakajo tri srečanja, v nedeljo pa še dve. Najprej se bodo ob 11.00 udarili z ZPK – Zagrebačkim plivačkim klubom, nato jih ob 14.45 čaka dvoboj z Medveščakom, ob 18.30 pa še z gostitelji turnirja. Nedelja prinaša dvoboj z Opatijo (10.15), turnir pa bodo sklenili s tekmo proti Mladosti (14.45).

Turnir sicer poteka po nekoliko prilagojenih pravilih, saj se igra na nekoliko manjšem igrišču ter z žogo srednje velikosti. Tudi posamezno srečanje traja le 4 x 6 minut. Kot pa je to na Hrvaškem v navadi že nekaj časa, je v obrambi dovoljena zgolj igra “pressinga”.

Mladi kranjski upi na turnir odhajajo v naslednji zasedbi: Andrej Marinič, Filip Stare, Maj Pogačar, Tristan Golež, Gregor Ropotar, Lovro Žiberna, Samo Planinšek, Urban Škulj, Lovro Božek Posedi, Sergej Cvetković, Marko Marinič, Ažbe Kovač, Patrik Mekinda, Gregor Logar, Arne Valant.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.