Solaris po preobratu do obstanka

Včeraj smo spremljali povratno tekmo razigravanja za obstanek v Premier regionalni ligi. Na njej je Solaris z 12: ugnal Valis in obstal v tekmovanju. Prva tekma v Valjevu prejšnjo sredo se je končala s 13:10 za Valis, tako da so Šibeničani s preobratom prišli do gola več, ki jim je po dveh tekmah zagotovil, da bodo tudi v novi sezoni nastopali v višjem rangu regionalnega tekmovanja.

Na prvi tekmi, ki je bila na sporedu 8. marca, so domačini že v prvem polčasu prišli do lepe prednosti in jo zadržali do konca. A vse skupaj ni bilo dovolj, saj so v bazenu Crnica izguili še z golom razlike več, tu pa je bila ključ do uspeha, tokrat Šibeničanov, tretja četrtina.

Prva tekma
Valis – Solaris 13:10 (4:2, 4:2, 2:2, 3:4)
VALIS: Popadić, Šofranac 1, Pošmuga, Bursać 1, Arsenović, Obradović 2, Radanović 1, Baucalo, Gavrilović, Kovačević 4, Nikolov 3, Gavrilović 1, Virijević, Milinković. Trener: Saković.
SOLARIS: M. Šparada, Jakovčević 1, Erak 1, Rak, Čondić Kadmenović, Butić, Kreković 2, Radan, Penava 2, Sirovec, Burburan 3, T. Šparada 1, Štrkalj, Brajković. Trener: Seferović.

Druga tekma
Solaris – Valis 12:8 (3:1, 2:3, 3:0, 4:4)
SOLARIS: M. Šparada, Jakovčević, Erak 1, Rak, Čondić Kadmenović 1, Butić 2, Kreković 1, Radan, Penava 2, Sirovec 1, Burburan 3, T. Šparada 1, Štrkalj, Brajković. Trener: Seferović.
VALIS: Popadić, Šofranac 1, Pošmuga, Bursać, Arsenović 1, Obradović, Radanović 4, Baucalo 1, Gavrilović, Kovačević, Nikolov 1, Gavrilović, Virijević, Milinković. Trener: Saković.

Obe ekipi sedaj čaka še nadaljevanje tekmovanja v domačem prvenstvu, 25. in 26. marca pa sledi še turnir najboljše četverice, kjer se bodo za lovoriko udarili Novi Beograd, Jug, Jadran Split in Radnički.

FOTO: VK Solaris FB

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.