Kadeti namesto v Ljubljani v Kranju

V nedeljo bomo na v POB Kranj spremljali 3. turnir DP U17. Po prvotnem planu bi se kadetske ekipe sicer morale meriti v Ljubljani, a je bil turnir, zaradi slabe vremenske napovedi, prestavljen na drugo prizorišče. Na Kodeljevem so namreč podrli balon, tako da se bodo tam tekme do konca sezone igrale na prostem.

Glede na lestvico naj bi se za prvo mesto šele na zadnjem turnirju udarila Triglav in Ljubljana Slovan, a vseeno pričakujemo nekaj zanimivih srečanj. Banjaluški Borac bo odigral kar tri, le enkrat pa bodo v vodo skočili vaterpolisti mariborskega Branika.

DP U17, 3. turnir
9.00 Borac Banja Luka – Triglav Kranj
10.15 Branik Maribor – Ljubljana Slovan
11.30 Posejdon Celje – Borac Banja Luka
12.45 Borac Banja Luka – Ljubljana Slovan
14.00 Triglav Kranj – Posejdon Celje

Kadete sicer čaka zelo pester mesec, saj že prihodnji vikend sledi zadnji turnir rednega dela DP, teden kasneje pa še pokal. Nato bodo vendarle en konec tedna prosti, drugi junijski konec tedna pa bomo spremljali še zaključni turnir lige.

FOTO: Mojca Kirasič

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.